Snel starten met zwemles voor uw kind.

Nieuws

Snel starten met zwemles voor uw kind.

Zwemles jip

Snel starten met de zwemles van uw kind. Vanaf 4 jaar kan uw kind komen leszwemmen. We hebben wat dagen dat er snel gestart kan gaan worden.

De eerste zwemles is een bijzondere en leuke stap voor jou en je kind. Bij Zwembad BinnenZee leert jouw kind samen zwemmen met Jip. Jip is net als alle kinderen op avontuur en gaat zijn Zwem-ABC halen. In alle lessen komt het nijlpaard Jip terug in de spelmaterialen, zo leren kinderen op speelse wijze zwemvaardigheden!

In zwembad BinnenZee kunt u op de dinsdag en de woensdag vrij direct starten met de zwemlessen.

Op de donderdag zwemmen wij in kleine groepjes (max 4 kinderen per docent) ook hier kunt u vrij direct starten met de zwemles voor uw kind.

Wist je dat je kind vanaf 4 jaar gratis kan komen vrijzwemmen op zondag als het bij ons (ABC) zwemles volgt of op de wachtlijst staat? Schrijf je nu in voor de leukste zwemlessen https://www.binnenzee.com/zwemles/
#ZwembadBinnenZee #zwemabc #zwemles #zwemmen #zwembad #NijlpaardJip

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.